Sporten

In deze categorie vind jij alle artikelen die te maken hebben met sporten. Bijvoorbeeld over de rol van sporten bij gezond afvallen of gezonder leven!

Bewegen is gezond! Lees hier 7 TIPS en Waarom!

Bewegen is gezond. Dat weten we allemaal! Maar hier leer jij hoe jij het op een eenvoudige manier meer kan doen en waarom dat nodig is!
Lees verder

Veel aan het sporten maar lukt het afvallen niet? DIT doe jij verkeerd!

Sta jij op het punt om jouw levensstijl aan te passen, en ben jij van plan om met veel sporten af te vallen, maar lukt dit niet? Lees dan dit artikel!
Lees verder

Top 9 makkelijkste oefeningen bij afvallen!

Wanneer jij denkt aan oefeningen bij afvallen zal je al snel aan de sportschool denken. In dit artikel ontdek hoe jij buiten de sportschool om kunt sporten!
Lees verder

Afvallen met hardlopen werkt! Pas DIT toe!

Wanneer je wilt gaan afvallen, dan is beweging hier een belangrijk onderdeel in. Lees in dit artiklen waarom afvallen met hardlopen werkt!
Lees verder

Zweten tijdens sporten? Hoe komt dat!?

Zweet jij ook zo tijdens het sporten? In dit artikel vertel ik je hoe het komt, en waarom het belangrijk is om gehydrateerd te blijven - en dus op je zweet te letten.
Lees verder

Thuis fit worden?

Thuis fit worden maar geen idee waar je moet beginnen? Hier lees je alles over de voor- en nadelen én vier effectieve oefeningen voor snelle resultaten!
Lees verder

Wat is Spiergeheugen?

Wat is spiergeheugen? Bestaat het überhaupt? In dit artikel lees je alles over spiergeheugen wat je moet weten!
Lees verder

Wat is het beste tijdstip om te gaan sporten?

Op welk tijdstip kan ik het beste gaan sporten? Op deze pagina vertel ik je wanneer en hoe laat jij het beste kunt gaan sporten!
Lees verder