Mentale Dieet Plan Review: De ontluisterende waarheid!

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans zeer groot dat je benieuwd bent naar het Mentale Dieet Plan van Katja Callens.

En dat is niet gek ook!
Het Mentale Dieet Plan is razend populair, en er is dan ook al genoeg over gezegd en geschreven.

Maar wat is nou eigenlijk het Mentale Dieet Plan?
En wie is Katja Callens?

En nog belangrijker: werkt het Mentale Dieet Plan?
Enkele maanden geleden heb ik besloten om zelf maar eens aan de slag te gaan met dit veelbesproken dieet, en zelf de informatie en recepten van Katja uit te proberen.

Benieuwd naar mijn ervaringen?
Lees dan hieronder mijn eerlijke review, mening en natuurlijk ook mijn resultaten!

Wie is Katja Callens?

Ik zal je eerst wat vertellen over de auteur van het Mentale Dieet Plan, namelijk Katja Callens.

foto van Katja Callens.


Katja Callens.

Katja is zeker geen onbekende in de wereld van afvallen, gezond leven en alles wat er mee te maken heeft.

Katja heeft zich in de afgelopen jaren namelijk goed neer weten te zetten als voeding-coach en dit komt met name door het Mentale Dieet Plan; het bekendste boek van Katja.

Katja plaatst regelmatig artikelen die te maken hebben met afvallen, gezonder leven en voeding, en heeft hier ook verschillende boeken over uitgebracht.

Nadat ik het Mentale Dieet Plan had gekocht, besloot ik om Katja te mailen en ik kreeg netjes binnen een werkdag antwoord terug.
Hiernaast zie je een afbeelding van Katja.

Wat is het Mentale Dieet Plan?

Laat me je nu vertellen wat het Mentale Dieet Plan nou eigenlijk is.

Het Mentale Dieet Plan is een ebook.
Dat betekent dat je het boek naar je computer kunt downloaden, en dus op je ereader/tablet kunt zetten, of gewoon op je computer kunt lezen (of zelfs uit kunt printen) als je dit zou willen.

In het Mentale Dieet Plan word je – zoals de naam van het boek al doet vermoeden – verteld hoe je kunt afvallen. Het Mentale Dieet Plan is met name gepasseerd op het ‘mentale’ gedeelte; en dat is juist waardoor veel mensen die niet met het MDP aan de slag gaan, niet afvallen. Het lukt ze niet om het ‘mentaal’ rond te brengen, en vallen terug in hun oude eet-gewoontes.

Katja leert je om ’te leren’ af te vallen.

Waarom het Mentale Dieet Plan?

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan vraag je jezelf waarschijnlijk af waarom je het Mentale Dieet Plan zou moeten uitproberen.

In deze review ga ik je daar sowieso uitgebreid antwoord op geven, maar ik wil er vooraf toch wat over zeggen.

Veel mensen lukt het niet om af te vallen omdat ze er zelf niet 100% achter staan. Ze willen wel afvallen, maar willen eigenlijk geen echte actie ondernemen. Hierdoor lukt het niet om af te vallen. Of misschien wel voor even, maar na een paar weken komen ze weer kilo’s aan.

Wellicht herken je jezelf hier wel in.

Het unieke van het Mentale Dieet Plan is dat Katja je juist helpt om je mentaal klaar te ‘zetten’ om écht af te vallen, en ook blijvend af te vallen en op je ideale gewicht te blijven.

Wat vinden anderen van het Mentale Dieet Plan?

Voordat ik met mijn Mentale Dieet Plan review ga vertellen, zal ik je eerst wat ervaringen van andere mensen laten zien.

Dit zegt Marianna van VetVrij.com:

Het MDP bevat doelbewust geen strikt te volgen recepten omdat je net gaat leren hoe jezelf op een lekkere en gezonde manier kan koken. Het is een volwaardig en effectief afslankprogramma waarmee het behalen van je streefgewicht absoluut mogelijk is, zonder dat je last zal ondervinden van het JoJO-effect.

Ook HappyHealthy.nl is positief:

Het product ziet er verzorgt uit, met vele tips rond afvallen en een concreet plan. Ook het ‘8 Weken Maaltijd Schema’ ziet er zeer goed uit en als je de recepten ziet, loopt ons het water al direct in de mond!

Als je dus snel veel kilo’s wilt afvallen waarbij je je niet hoeft te ontzeggen van je favoriete voedsel is, dan is het dieet wat je zoekt.

En ook Leuk Afvallen.nl is tevreden:

Het Mentale Dieet Plan valt op door haar gestructureerde aanpak. De eBooks zijn leuk geschreven en zitten goed in elkaar. Maar nog steeds geldt wel dat je het gewoon zelf moet doen. Aan de kwaliteit van de boeken ligt het in ieder geval niet en het plan is in principe goed vol te houden.

Check ook de onderstaande review op Facebook.

mentale dieet plan ervaringen op Facebook

Al met al genoeg lovende woorden dus ;-).

Mijn eerlijke review, mening en ervaringen over het MDP

Goed, ik zal je nu vertellen wat mijn ervaringen en review over het Mentale Dieet Plan van Katja Callens zijn. En natuurlijk nog belangrijker: ik zal je vertellen of ik het boek aanraad of niet.

Inhoud en vormgeving

Ik zal eerst beginnen met de inhoud en de vormgeving van het Mentale Dieet Plan te bespreken.

Katja begint met een inleiding en vertelt je haar verhaal. Ze vertelt meer over wie ze is, en hoe ze in de afgelopen jaren kilo’s is afgevallen, en toen ze haar methode met anderen ging delen, zij ook geweldige resultaten kregen.

Het Mentale Dieet Plan bestaat netjes uit een inhoudsopgave. Hierin kun je eenvoudig tussen de hoofdstukken door navigeren. Verder bestaat het Mentale Dieet Plan uit schema’s, recepten, informatie en tips om af te vallen.

Zoals eerder in deze review al gezegd, gaat het in het Mentale Dieet Plan met name over het mentale aspect van afvallen, en leer je over emotioneel eten.

Ook qua vormgeving zit het boek goed in elkaar, en zie je al gelijk dat het Mentale Dieet Plan met liefde en tijd in elkaar is gestoken.

Recepten uit het MDP

Het Mentale Dieet Plan bestaat uit recepten en voedingsschema’s. In deze review kan ik je natuurlijk niet alles over de inhoud vertellen, maar neem van mij aan dat de recepten en schema’s goed in elkaar zitten.

Alle recepten zijn netjes voorzien van afbeeldingen, bereidingswijze en ingrediënten, en door de schema’s goed toe te passen, ga je zeker mooie resultaten boeken.

De recepten uit het Mentale Dieet Plan bestaan met name van eiwitten/proteïne ingrediënten, waardoor het belangrijk is om veel water te drinken. Dit wordt je dan ook in het Mentale Dieet Plan uitgelegd.

Mijn resultaten

Belangrijker voor jou zijn natuurlijk mijn resultaten die ik dankzij het Mentale Dieet Plan heb geboekt. Want, werken de informatie, de recepten en de schema’s van Katja nou daadwerkelijk?

Absoluut.

Toen ik anderhalve week met het MDP begonnen was, merkte ik al dat ik mezelf fitter en gezonder begon te voelen. Ik at gezonder, en kreeg datgene binnen wat goed voor mijn lichaam was.

Na ongeveer drie weken was ik vijf kilo afgevallen, en was mijn vetpercentage echt ‘vet’ omlaag.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het sindsdien niet meer echt heb bijgehouden, maar ik kan je wel vertellen dat ik me dankzij het Mentale Dieet Plan echt stukken fitter, gezonder en energieker voel, en dat ik op een prima gewicht zit.

Mentale Dieet Plan prijs

Ook niet onbelangrijk is de prijs van het Mentale Dieet Plan. Je wilt natuurlijk weten wat het ebook kost, en of het je geld waard is. Hierover zal ik je later vertellen, eerst even de prijs.

De prijs van het Mentale Dieet Plan is 64,- euro, wat ik een goede prijs vind, en er maar al te graag voor over heb gehad.

Dankzij het Mentale Dieet Plan voel ik mezelf echt mega fit, ben ik kilo’s afgevallen en voel ik me hierdoor ook stukken zelfverzekerder.

Vraag jezelf af hoeveel jouw gezond jou waard is. Volgens mij is dat onbetaalbaar, toch?

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Het Mentale Dieet Plan kent een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dit houdt in dat als jij om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, of als je denkt dat dit toch niet voor jou is, je gewoon binnen 30 dagen je geld terug kunt krijgen.

Hierdoor loop je dus echt geen enkel risico op een miskoop en kun je het boek risicovrij kopen.

Mentale Dieet Plan kopen of niet? (+ kortingslink!)

In deze review heb je vast wel gemerkt dat ik behoorlijk positief ben over het Mentale Dieet Plan. Dat komt niet alleen door de goede informatie, recepten en schema’s uit het ebook, maar ook door mijn resultaten.

Ik raad iedereen die wilt afvallen, gezonder wilt leven en zichzelf stukken fitter en energieker wilt voelen, dan ook van harte aan om het Mentale Dieet Plan te kopen.

Je loopt geen enkel risico dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Het Mentale Dieet Plan kopen doe je via onderstaande kortingslink.

]]>

Zijn bananen gezond?

We vallen maar direct met de deur in huis: bananen zijn hartstikke gezond. Eet ze dus gerust met enige regelmaat! Bananen kunnen u helpen tegen veel lichamelijke klachten, waaronder bijvoorbeeld stress, constipatie en wratten. De oorsprong van bananen De banaan is een gebogen, lange vrucht die van oorsprong vooral groeide in India, Indonesië en Australië.…
Read More

Frambozen snoeien? Wat is de beste manier en hoe doe je dit?

Niets lekkerders dan frambozen uit eigen tuin! En zoals je hebt kunnen lezen zijn frambozen hartstikke gezond. Maar hoe snoei je frambozen nou zó dat je het jaar erop weer kunt genieten van je eigen fruit? Dat lees je hier! Welk soort frambozen ga je snoeien? Bij het snoeien van frambozen is het belangrijk dat…
Read More
Hoe gezond zijn appels?

De appel: bijzonder gezond fruit of een suikerbom?

Veel mensen hebben het niet in de gaten, maar de appel is een bijzonder gezond stuk fruit. Een appel bevat namelijk veel vitaminen, anti-oxidanten, koolhydraten en andere gezonde stoffen. Vooral in deze drukke tijd waarin we leven, vol stress en weinig tijd voor gezonde voeding, is de appel een perfect voedingsmiddel. Wat is een appel?…
Read More
Is Ananas gezond?

Ananas: heerlijk fruit! Maar is ananas ook gezond?

De ananas is een tropische vrucht die van oorsprong groeit in Zuid Amerika. De ananas ontstaat uit kleine besjes die samengroeien tot één vrucht. De ananas kan tot wel 30cm groot worden. De vrucht heeft aan de buitenkant meestal een groen/bruine kleur. De binnenzijde is geel. De ananas is wereldwijd erg populair, dit is te…
Read More

Zijn abrikozen gezond?

(Gedroogde) abrikozen: weinig calorieën; veel voedingsstoffen! Abrikozen zijn populaire steenvruchten. Oorspronkelijk komen de abrikozen uit Noordoost-China. Pas rond 70 v. Chr. is de vrucht over Europa verspreid. De abrikozen die we nu eten komen veelal uit Spanje, Italië en Turkije. Abrikozen zijn gezond om regelmatig te eten. Ze bevatten maar weinig calorieën en zijn licht…
Read More

Zijn aardbeien gezond?

Een aardbei is een erg gezond stuk fruit, zoals veel mensen waarschijnlijk al wel zullen vermoeden. Een aardbei is erg gezond vanwege het hoge vitamine C gehalte. In een aardbei zitten daarnaast veel vitamine A, B1, B2, natrium, kalium, calcium, fosfor, magnesium en ijzer. Uit onderzoek van de Tufts University in Medford blijkt dat men…
Read More