Koolhydraatarm dieet meest effectief voor mij? Kom er achter!

Heb je wel eens gekeken naar een koolhydraatarm dieet?
Omdat ik in korte tijd veel aangekomen was, ben ik op zoek gegaan naar een dieet waarbij ik niet streng zou moeten diëten maar toch zou afvallen.

Vervolgens heb ik meerdere diëten bekeken en kwam ik uit bij een koolhydraatarm dieet. 
Hier lees je waarom een koolhydraatarm dieet het meest effectief voor mij was.
Lees snel verder voor meer informatie!

Koolhydraatarm dieet meest effectief voor mij?

Koolhydraatarm dieet meest effectief

Vaak lees ik op het internet dat mensen niet geloven in een koolhydraatarm dieet.
Maar sinds ik echt koolhydraatarm eet, vliegen de kilo’s eraf.

Ook heb ik geen last van dat vervelende hongergevoel die je met veel andere diëten wel hebt.
Om direct minder koolhydraten te eten heb ik de volgende voedingsmiddelen uit mijn dieet verbannen:

  • Suikers
  • Pasta’s
  • Rijst
  • Aardappelen
  • Fastfood

Mijn dieet bestaat nu voornamelijk uit groente en vlees voor het avond eten en crackers met rood vlees of ei als ontbijt.
Daarnaast eet ik zo nu en dan een panga filet om de dag mee te beginnen.

In het begin had ik veel moeite met het volhouden van mijn nieuwe dieet.
Ik bleef maar hunkeren naar suikers en andere ongezonde voedingsmiddelen.

Maar toen ik na enkele weken over dat punt heen kwam, was dit dieet normaal voor mij.
Toen ik begon met koolhydraatarm eten woog ik 105 kilo.

En na een aantal weken was dat gewicht al gedaald naar 95 kg.
Het mooie aan koolhydraatarm eten is dat ik helemaal niet het gevoel had dat ik echt aan het diëten was. Ook was het koolhydraatarme dieet het meest effectief voor mij. 

Ik kon nog steeds lekker eten alleen waren de voedingsmiddelen die ik binnen kreeg veel gezonder.

Koolhydraatarm dieet is eigenlijk geen dieet!

Koolhydraten komen vooral voor in gemaakt voedsel.
Dit hebben we eigenlijk helemaal niet zo veel nodig.

Zoals ik al aangaf heb ik met koolhydraatarm eten helemaal niet het gevoel alsof ik aan het diëten ben.
Toch is voor mij een koolhydraatarm dieet het meest effectief. 

Ik krijg precies de voedingstoffen binnen die ik nodig heb, eet een stuk minder op een dag en voel me nog steeds fit.
Bij andere diëten die ik geprobeerd had voelde ik me vaak vermoeid.

Juist omdat het voor mij lijkt alsof koolhydraatarm eten helemaal geen bijwerkingen heeft, raad ik het iedereen aan om te proberen.
Daarom is een koolhydraatarm dieet het meest effectief voor mij.

In het begin is het even lastig om de juiste voeding te kopen in de winkel en je eraan te houden.
Maar als je je door de eerste weken heen zet gat het bijna vanzelf.

Ook ik had in het begin moeite met koolhydraatarme gerechten maken.
Daarom heb ik de afslank receptenbijbel aangeschaft.

Sinds ik dat receptenboek heb is voor mij koolhydraatarme gerechten maken een stuk makkelijker geworden!

gezond eten volhouden

Afslank receptenbijbel

De afslank receptenbijbel was voor mij het hulpmiddel om te leren eten met weinig koolhydraten.
Vooral omdat ik in de winkel veel moeite had met het uitzoeken van gezonde voeding.

Met de afslank receptenbijbel kun je voor elk gerecht eindeloos variëren en weet je precies wat je in de supermarkt moet kopen.
In de afslank receptenbijbel staan meer dan 100 verschillende gerechten voor je ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.

Als jij ook koolhydraatarm wil leren eten en niet echt op dieet wil gaan raad ik je aan om eens te kijken naar de afslank receptenbijbel.
Mij heeft het echt geholpen mijn eetpatroon te veranderen.

Op de website van de afslank receptenbijbel vindt je nog veel meer reviews van mensen die veel hebben gehad aan het boek.
Als je de afslank receptenbijbel via deze website aanschaft krijg je een flinke korting en heel veel extra’s zoals een e-book met gezonde toetjes.

Wil jij weten wat je er nog meer allemaal bij krijgt?
Neem dan eens een kijkje op de pagina van de afslank receptenbijbel!

Zijn bananen gezond?

We vallen maar direct met de deur in huis: bananen zijn hartstikke gezond. Eet ze dus gerust met enige regelmaat! Bananen kunnen u helpen tegen veel lichamelijke klachten, waaronder bijvoorbeeld stress, constipatie en wratten. De oorsprong van bananen De banaan is een gebogen, lange vrucht die van oorsprong vooral groeide in India, Indonesië en Australië.…
Read More

Frambozen snoeien? Wat is de beste manier en hoe doe je dit?

Niets lekkerders dan frambozen uit eigen tuin! En zoals je hebt kunnen lezen zijn frambozen hartstikke gezond. Maar hoe snoei je frambozen nou zó dat je het jaar erop weer kunt genieten van je eigen fruit? Dat lees je hier! Welk soort frambozen ga je snoeien? Bij het snoeien van frambozen is het belangrijk dat…
Read More
Hoe gezond zijn appels?

De appel: bijzonder gezond fruit of een suikerbom?

Veel mensen hebben het niet in de gaten, maar de appel is een bijzonder gezond stuk fruit. Een appel bevat namelijk veel vitaminen, anti-oxidanten, koolhydraten en andere gezonde stoffen. Vooral in deze drukke tijd waarin we leven, vol stress en weinig tijd voor gezonde voeding, is de appel een perfect voedingsmiddel. Wat is een appel?…
Read More
Is Ananas gezond?

Ananas: heerlijk fruit! Maar is ananas ook gezond?

De ananas is een tropische vrucht die van oorsprong groeit in Zuid Amerika. De ananas ontstaat uit kleine besjes die samengroeien tot één vrucht. De ananas kan tot wel 30cm groot worden. De vrucht heeft aan de buitenkant meestal een groen/bruine kleur. De binnenzijde is geel. De ananas is wereldwijd erg populair, dit is te…
Read More

Zijn abrikozen gezond?

(Gedroogde) abrikozen: weinig calorieën; veel voedingsstoffen! Abrikozen zijn populaire steenvruchten. Oorspronkelijk komen de abrikozen uit Noordoost-China. Pas rond 70 v. Chr. is de vrucht over Europa verspreid. De abrikozen die we nu eten komen veelal uit Spanje, Italië en Turkije. Abrikozen zijn gezond om regelmatig te eten. Ze bevatten maar weinig calorieën en zijn licht…
Read More

Zijn aardbeien gezond?

Een aardbei is een erg gezond stuk fruit, zoals veel mensen waarschijnlijk al wel zullen vermoeden. Een aardbei is erg gezond vanwege het hoge vitamine C gehalte. In een aardbei zitten daarnaast veel vitamine A, B1, B2, natrium, kalium, calcium, fosfor, magnesium en ijzer. Uit onderzoek van de Tufts University in Medford blijkt dat men…
Read More