Gespierde God Review

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
mm
gespierde god review

Als jij op deze review terecht bent gekomen dan is de kans groot dat jij er aan zit te denken om de Gespierde God te kopen.

Waarschijnlijk twijfel je nog, en ben je op internet gaan zoeken naar reviews, meningen en ervaringen van mensen die het Gespierde God boek van Glenn Goossens hebben gekocht.

Je bent hier in ieder geval aan het juiste adres, want enkele maanden geleden besloot ik zelf om de Gespierde God te kopen. Vol goede moed ben ik aan de slag gegaan, en op deze pagina vertel ik je mijn eerlijke review, mening en ervaringen.

Is de Gespierde God zijn geld waard? Je leest het in mijn review hieronder!

Inhoudsopgave

Wie is Glenn Goossens?

Laat me je eerst vertellen over de auteur van de Gespierde God, namelijk Glenn Goossens.

Glenn is gecertificeerd voedingsexpert, personal trainer en heeft inmiddels meer dan duizend mensen geholpen om gespierd te worden, af te vallen en gezonder te leven.

Glenn is zeker geen onbekende in de wereld van fitness en gezondheid; hij is dan ook auteur van meerdere boeken over deze onderwerpen, en is ook actief blogger op verschillende grote websites in deze niche.

Op internet lees je alleen maar goede verhalen over Glenn, en het lijkt er dan ook op dat Glenn een ware expert is op het gebied van afvallen, gezondheid, fitness en sport.

Voor wie is de Gespierde God?

De Gespierde God is voor iedereen die gespierd(er) wilt worden.

Tegenwoordig besteden we steeds meer tijd achter onze computer of tablet, en komen maar weinig meer in beweging.

Dat zie je dan op straat terugkomen, want het percentage ‘dikke mensen’ en het percentage mensen wat niet echt gespierd is, is de laatste tijd schrikbarend omhoog gegaan.

Dat is niet goed; wil jij een gezonde lifestyle hebben, dan zul je moeten sporten en dan zul je aan je spiermassa moeten werken.

Je voelt je er niet alleen fitter en gezonder door, je zelfvertrouwen gaat ook omhoog, en wordt als aantrekkelijker gezien door het andere geslacht.

Of je nou helemaal nog niet gespierd bent, of al wel wat gespierd bent, maar juist gespierder wilt worden; dit boek is voor jou.

Gespierde God review en ervaringen:

Enkele maanden geleden besloot ik zelf met de Gespierde God aan de slag te gaan, en het boek te kopen.

Ik zal je eerlijk vertellen dat ik er niet zoveel vertrouwen in had; alles wat Glenn zegt, vond ik nogal overdreven klinken.

Toch werd ik aangenaam verrast toen ik na betaling direct het boek kon downloaden. Je ziet namelijk gelijk dat dit niet zomaar een boekje is wat in een dag in elkaar is gezet. Glenn heeft hier veel tijd en energie in gestoken, en bewijst dat hij een echte expert is op zijn vakgebied.

Gespierde God inhoud:

De Gespierde God bestaat uit de volgende boeken:

  • Het Gespierde God hoofdboek
  • Bonus: Sensationeel Snel maar Gezond Afvallen (boek)
  • Bonus: Het Ultieme Afslank Videoprogramma (video’s)

Het Gespierde God hoofdboek bevat alle informatie die jij nodig hebt om gespierd te worden. Glenn bespreekt de juiste voeding en geeft je oefeningen, tips en andere informatie om zelf gespierd te worden.

Trainingsschema’s en voedingsschema’s

In de Gespierde God krijg je ook volledige trainingsschema’s en voedingsschema’s. Deze zijn sportschool-waardig, en zijn van uitstekende kwaliteit.

Alle trainingen en oefeningen bestaan uit uitgebreide omschrijvingen en bevatten afbeeldingen. Zo weet je dus precies wat je moet doen, en hoe je het moet doen.

Maakt de Gespierde God de sportschool overbodig?

In principe wel.

Een abonnement op de sportschool kost best wat geld, en naar mijn mening is die overbodig geworden als je aan de slag gaat met de Gespierde God.

In de Gespierde God geeft Glenn je oefeningen die je gewoon thuis kunt uitvoeren. Je hebt dus geen sportschool nodig en kunt de oefeningen gewoon thuis doen.

Elke dag een half uur tot drie kwartier sporten volgens de methode uit de Gespierde God is in principe genoeg om resultaten te boeken.

Mijn resultaten na een maand

Eigenlijk begon ik in de eerste week al resultaten te zien. Ik begon mezelf fitter en energieker te voelen. Ik kreeg overal veel meer zin in.

Na ongeveer twee weken begon ik te zien dat ik spiermassa aan het kweken was. Ik begon er gespierder uit te zien.

gespierde man

Nadat ik ongeveer een maand verder was, begonnen vrienden en familie me te vragen hoe het komt dat ik nu ineens zo gespierd ben. Tuurlijk ben ik nog geen bodybuilder, maar ik zal eerlijk zeggen dat ik best onder de indruk ben naar hoe gespierd ik eigenlijk geworden ben in de eerste maand.

Wat zeggen andere mensen?

Zoals je hebt kunnen lezen in deze Gespierde God review, ben ik behoorlijk tevreden over het boek.

Ik ben echter niet de enige.

Dit is wat andere mensen die het boek hebben gekocht er over zeggen:

Patrick zegt:

“Hi Glenn,

Ja, de resultaten beginnen nu echt te komen. Sinds mijn selfie van 3 weken geleden zie ik al duidelijke verschillen. Ben opweg om die echte gespierde god te zijn… wat een naam ook, goed bedacht hoor!”

Jurgen is vol lof:

“lof voor je boek, ben nu 6 weken bezig met je tips en schemas en wordt nu echt ripped man!”

Floris had de motivatie hard nodig:

“ongeveer 2 maanden was ik 15 kilo te zwaar, toen ben op zoek gegaan naar info op internet en kwam je boek tegen… jij hebt me dat extra duwtje in de rug gegeven. Super!”

Zeer positieve reacties dus, die ik alleen maar kan beamen!

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

De Gespierde God bevat een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dat houdt in dat als jij om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over het boek, je gewoon binnen 30 dagen na aanschaf je geld terug kunt vragen.

Hierdoor loop je dus geen enkel risico op een miskoop en heb je niks te verliezen; alleen maar te winnen!

Gespierde God review conclusie:

Goed, ik heb je nu verteld wat ik van de Gespierde God vind, en wat mijn ervaringen met het boek zijn.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik zeer te spreken over de Gespierde God. Het boek is zeer compleet, en Glenn geeft je alle informatie, tips, trainingsschema’s en voedingsschema’s die je nodig hebt om gespierd te worden.

Het is natuurlijk wel aan jou om daadwerkelijk wat met de informatie te doen, en aan de slag te gaan.

Met alleen maar het boek lezen ga je er niet komen.

Gespierde God kopen (+ kortingslink)

Als jij gespierder wilt worden, jezelf fitter wilt voelen en er simpelweg beter en gezonder uit wilt zien, dan raad ik je van harte aan om de Gespierde God te kopen.

Ik – en niet alleen ik, maar nog vele anderen met mij – zien er goede resultaten door.

Dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie loop je geen enkel risico op een miskoop en heb je niks te verliezen, alleen maar te winnen.

Schaf De Afslank Receptenbijbel Aan!

  • Verbrand Overtollig Buikvet
  • Geen Hongerlijden Of Jojo-effect
  • Simpel Te Bereiden Recepten

”Heb​​ ​d​​e​ Afslank Receptenbijbel cadeau gekregen. Slank blijven & lekkere recepten eten tegelijkertijd, top!” – Nicolette Van Dam

Naar De Kortingspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *